Ευχαριστήριο Μήνυμα

Φίλες και φίλοι της Β΄ Πειραιά,

Δώσαμε μαζί μια μάχη. Με μεγάλη ικανοποίηση είδα να διπλασιάζετε η εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπο μου. Από 4.022, τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές οι σταυροί προτίμησης σας σε εμένα είναι ήδη 8.320. Η περιφέρεια μας, από τις πιο δύσκολες, ήταν μάλιστα από τις ελάχιστες όπου το κόμμα μας σημείωσε αύξηση ποσοστού σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2012.
Είσαστε τόσοι πολλοί, που δεν μπορώ να σφίξω το χέρι του καθενός, της καθεμιάς από σας για την τιμητική για μένα επιλογή να με στηρίξετε. Μπορώ όμως να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, υποσχόμενος να συνεχίσω την πολιτική μου παρέμβαση, με την ίδια ευθύτητα κι επιμονή, ανήκοντας παράλληλα στον αληθινό κόσμο της εργασίας, προτάσσοντας πάντα το εθνικό και λαϊκό συμφέρον, τις Ιδέες, τους Ήρωες και τα Σύμβολα μας.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους συνεργάτες μου, αποκλειστικά εθελοντές, που οργάνωσαν μέσα σε λίγες μέρες μια αποτελεσματική εκστρατεία με ένα «ιλιγγιώδες» ποσό που δεν ξεπέρασε τις επτά χιλιάδες (7.000) Ευρώ.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Γιώργο Βλάχο, τον Ανδρέα Μαγειρόπουλο, τον Κώστα Αλατζαδάκη, τον Ραφαήλ Καλυβιώτη και την Σταυριέλλα Τζουβελέκη, την Αλεξάνδρα Ζωγράφου, την Αλεξάνδρα Τσουκαράκη, τον Γιάννη Αρμπή, τον Τάκη Νικητάκη, τον Βασίλη Δεληγιάννη και την ακούραστη γυναίκα του, τον Γρηγόρη Παπαγρηγορίου, την Καίτη Μαλτέζου, τον Νίκο Ντούβα, τον Γιώργο Μακρή, τον Βαγγέλη Ψαρρό, την Μαρία Νικητοπούλου, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, την ομάδα των «Σαλαμινομάχων» υπό τον Θωμά Μπούτο και τον Κώστα Κορμπίλα, τον Φώτη Μπλατσούκα, το ακούραστο κομμάντο τον Δημήτρη Αποστόλου στην Αμφιάλη. Ιδιαίτερα επίσης ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Κορυδαλλού και συνάδελφο Γιάννη Σούλη για την συνδρομή του, όπως και τον Γιάννη Διάκο και την δημοτική του παράταξη στον Κορυδαλλό, για την ευθεία στήριξη και πολλούς άλλους, που χωρίς κανένα αντάλλαγμα, αφιέρωσαν χρόνο κι ενέργεια για να με βοηθήσουν και ζητώ συγγνώμη αν ξεχνώ κάποιον. Ευχαριστώ θερμά τους νέους και νέες που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και συστρατεύθηκαν μαζί μου με ανιδιοτέλεια αλλά ιδιαίτερα ευχαριστώ θερμά τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, που χωρίς να με ξέρουν, έχοντας διαβάσει ή δει τις πολιτικές παρεμβάσεις μου, ήρθαν στο γραφείο μου από όλες τις γειτονιές κι ανέβηκαν με κόπο τα σκαλιά για να μου σφίξουν το χέρι και να πουν δυο καλά λόγια, ζητώντας μου απλά να επιμείνω και να μην συμβιβαστώ ποτέ.
Συνεχίζουμε μαζί, με εμμονή στην αποστολή και το βλέμμα πάντα στο στόχο, που είναι το καλό για την Πατρίδα…


admin

Comments are closed.